“ALLT MELLAN HIMMEL O JORD VÅRA TANKAR, FUNDERINGAR, LITE MER PRIVAT HELT ENKELT!”

Utveckla din dans och utveckla dig själv
Kultur. En kul tur?
Varför dansa som vi gör?
Lite tankar och annat som inspire-
rar, vill vi dela!
Allt som rör bl a dansen plus mycket annat.
Välkommen till SalsaDans-Bloggen, hoppas att du kommer att hitta något trevligt att läsa!

Varför dansa som vi gör?

Vissa som kanske inte känner oss, som inte dansat hos oss förut, eller ni som gjort det länge, för all del, kanske undrar varför vårt upplägg numera är som det är? Varför har vi bara drop-in? Varför inte varje vecka? Varför ska jag välja er med så mycket färre dansdagar än många andra? Well, här är vår story…

SalsaDans har funnits sedan 1995, genom åren har vi haft många kurser, på många orter och det har blivit många danstimmar i kroppen. Vårt fokus har alltid varit glädje, att människor ska få in lite dans och en del av latinamerikansk kultur i sina liv, om än bara en timme i veckan. För oss har just det varit viktigt, att visa på att dans kan vara en del av livet, men det är inte hela livet, som något sällan är, även om det känts så många gånger för oss. För oss är dans en del av livets goda och vi vill visa på att dans kan vara en del av livet, bland jobb och barn och familj och vänner och andra aktiviteter och upplevelser.

De senaste året har vi anammat detta lite ytterligare och skapat ett kursupplägg som visar på att man inte behöver boka upp sig på en hel kurs då livet kanske kommer emellan. Att man har möjlighet till att vara spontan och komma “när man känner för det” eller “behöver det”. Att latinamerikansk dans är en social dans som innebär att du inte behöver känna prestige, eller i värsta fall ångest om du missat en lektion och undra, “hur kommer det nu gå..?” Detta gäller självklart även för oss som driver SalsaDans, vi vill också fortsätta utvecklas inom dansen men även inom andra områden, och få ihop allt härligt som ska rymmas i livet.

I våra kurser vill vi fokusera på kvalitet och glädje. Vi vill att du som kommer till oss ska känna att vi vet vad vi håller på med, känna glädjen vi har för dansen och den glädje vi skapar tillsammans med er. Vårt nya upplägg skapar förutsättningar för oss att skapa just det, och vi hoppas du känner det när du kommer till oss. Vi önskar att 23 års erfarenhet och en ihållande passion för dansen gör att du vill- dansa som vi gör! Vi hoppas att vi ses!

Vill ni veta mer om hur vi tänker, vad vår vision och ambition är? Kika då gärna in under “om oss”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *