Jag gillar inte bara dans utan är en
tekniknörd!
Jag kommer
från Norrland och
gillar älgar! ;)

Om Huascar

Huascar tittar på alla

Huascar Saavedra är grundare till SalsaDans och har undervisat i latinamerikansk dans sedan 1995. Han är mest känd för sitt hängivna och pedagogiskt underhållande sätt att undervisa. Genom sina underhållande lektioner har han vunnit uppskattning hos flera tusen mycket nöjda danselever. Många av dessa återkommer. Kurs efter kurs, år efter år!

Något som kännetecknar SalsaDans framgång är Huascars egen livsglädje och positiva inställning, som han förmedlar till sina elever och som präglar skolans alla aktiviteter och evenemang.

Huascars stora passion och engagemang för latinamerikansk dans har även resulterat i en rad olika stora evenemang som han arrangerat på västkusten och även resor till Kuba. Huascar har sin största passion i familjen, men på mycket god andra plats ligger dansen och de aktiviteter i samband med den. Sporrad av dessa två livskrafter blev han initiativtagare till satsningen “Dans för världens barn” “Dancing for Charity” “SOS Salsa” och mycket mer.

När Huascar inte undervisar i dans undervisar han i skolans värld i b la spanska. Hans pedagogiska kunskaper och talang gör honom till en uppskattad lärare. Han brinner för att utveckla pedagogiken, bland annat genom It och är alltid i framkant när det gäller det senaste. På SalsaDans har han huvudansvaret för undervisningen, pedagogiken, kursutbud och upplägg samt utvecklingen av SalsaDans.