Jag gillar inte bara dans utan är en
tekniknörd!
Jag kommer
från Norrland och
gillar älgar! ;)

Om Huascar

Huascar tittar på alla

Huascar Saavedra är grundare till SalsaDans och har undervisat i latinamerikansk dans i över två decennier. Han är mest känd för sitt hängivna och pedagogiskt underhållande sätt att undervisa. Genom sina underhållande lektioner har han vunnit uppskattning hos flera tusen mycket nöjda danselever. Många av dessa återkommer. Kurs efter kurs, år efter år!

Något som kännetecknar SalsaDans fortsatt framgång är nämligen Huascars egen livsglädje och positiva inställning, som han förmedlar till sina elever och som präglar skolans alla aktiviteter och evenemang.

Huascars stora passion och engagemang för latinamerikansk dans har även resulterat i en rad olika stora evenemang som han arrangerat på västkusten och även resor till Kuba. Huascar har sin största passion i familjen, men på mycket god andra plats ligger dansen och de aktiviteter i samband med den. Sporrad av dessa två livskrafter blev han initiativtagare till satsningen “Dans för världens barn” “Dancing for Charity” “SOS Salsa” och mycket mer.