Salsa Cubana, Merengue, Bachata
Salsa Linjestil
Lång erfarenhet lärorika och
roliga lektioner

Nivå beskrivning

Vi erbjuder kurser från nybörjare till avancerad nivå. Här beskrivs förkunskaperna för respektive nivå. Är du osäker på vilken nivå som passar dig? Kontakta oss gärna!

Nybörjare
Kurser på nybörjarnivå kräver inga som helst förkunskaper. Du behöver inte ha dansat något innan utan vi tar det från grunden och bygger på så att du känner att du behärskar salsans grunder, efter en nybörjarkurs kommer du kunna ge dig ut på dansgolvet!

Fortsättning 1
För denna nivå är det lämpligt om du gått en nybörjarkurs på ett antal timmar i dansen innan. På denna nivå är tempot på undervisningen och musiken anpassad så att du ska känna att du hinner med och behärskar de steg som vi går igenom, och vi repeterar tills det sitter!

Fortsättning 2
Denna nivå är lämplig för dig som gått en kurs på nivån fortsättning 1 och dansat ett tag. Här ökar vi tempot något på musiken och ökar svårighetsgraden på turerna, lite svettigare, mycket roligare!

Fortsättning 3
Denna nivå passar dig som dansat ett tag på nivån fortsättning 2 och är en van dansare. Här är musiken snabbare och instruktionerna inte lika exakta. Vanligt förekommande turer och steg förväntas att du kan, och fokus ligger på att lära dig nya utmanande turer så att både hjärna och kropp får utmanas!

Fortsättning 4
Denna nivå är vår mest avancerade nivå och passar dig som har lång erfarenhet av att dansa. Här är tempot snabbt, turerna mer avancerade och fokus ligger mer på styling, detaljer och musikalitet än genomgång av själva turerna, här går det fort och det är kul!