Salsa Cubana, Merengue, Bachata
Salsa Linjestil
Lång erfarenhet lärorika och
roliga lektioner

Intensivkurs salsa On2

On2 New York Style är en väldigt populär salsastil som dansas i hela världen så den är perfekt att kunna om du vill ut i världen och dansa eller helt enkelt bara utveckla din dans 🙂

 
I denna stil dansar man på taktslaget 2 i musiken till skillnad för på taktslag 1 som man gör i kubansk salsa och linjestil. Stilen kommer ursprungligen från New York och kallas därför ofta för “New York Style”. On2 salsa kallas också för “Mambo” som är en latindans som var populär innan salsan och som också dansas på det andra taktslaget.
 
On2 New York Style är känd för sina smidiga, eleganta turer och steg sekvenser. Att lära sig timingen och att dansa på “2:an” kan var lite lurigt till en början och därför gör vi denna intensivkurs för att visa på skillnaderna mellan att dansa på 1:an och på 2:an för att du sedan ska kunna omvandla dina turer till On2 samt lära dig några nya.
 
Du är välkommen på kursen oavsett om du har testat On2 innan eller inte samt om du dansat linjestil innan eller inte. Kursens nivå anpassas efter er som kommer.
 
Dag: Torsdag 17 maj
Tid: 18:00-21:00
Pris: 350kr (fika ingår).
Anmälan: Föranmälan krävs och du anmäler dig här!
 
Bienvenidos!
 
Huascar & Emma
SalsaDans